کاربرد فولاد

شرکت مهزیار فولاد – قسمت سوم (کاربردهای انواع فولاد)

شرکت مهزیار فولاد  کاربردهای انواع فولاد و ورقه های فولادی

کافه محتوا، مجری تولید محتوای تخصصی صنعتی و محتوای وبسایت های شرکتی و بازرگانی

قسمت اول شرکت مهزیار فولاد را از اینجا مطالعه کنید….

قسمت دوم شرکت مهزیار فولاد را از اینجا مطالعه کنید….

محتوای تخصصی

ثبت سفارش تولید محتوای تخصصی صنعتی

 

ورق دریایی چیست و ویژگی های آن کدام است؟

ورق دریایی، نوعی ورق فولادی است که برای کاربردهای خاص دریایی و نصب در اسکله ها و سکوهای دریایی طراحی شده است. انواع ورق های دریایی که در صنعت تولید می شوند با گریدهای متفاوت شناخته شده و هر یک از استاندارد ویژه ای تبعیت می کنند.

در میان انواع گرید تجاری ورق دریایی، عناوینی همچون ورق 316، گرید LR، گرید AH36 و موارد دیگر را می توان یافت.

این نوع ورق های فولادی کاربردهای خاصی را تحت پوشش قرار می دهند، به همین دلیل به گونه ای ساخته شده اند که خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی متفاوتی را ارائه کنند. در این مطلب به بررسی انواع ورق دریایی و تفاوت آن با سایر ورق های فولادی می پردازیم.

 

معرفی ورق دریایی 316 و خواص آن

ورق دریایی 316 یک ورق فولادی بسیار مقاوم است؛ این نوع ورق فولادی به ورق 304 شباهت زیادی دارد اما در برخی عناصر تشکیل دهنده با آن متفاوت است.

در ساخت ورق دریایی 316، عناصری همچون نیکل و کروم استفاده شده است؛ علاوه بر این دو عنصر، این ورق ها دارای 2 تا 3 درصد مولیبدن هستند.

مولیبدن موجود در ساختار ورق های دریایی، مقاومت ورق در برابر خوردگی را تا چندین برابر افزایش می دهند.

مهم ترین مزیت استفاده از ورق دریایی 316 این است که این ورق به راحتی در آب دریا و محیط های حاوی آب های شور و سرشار از املاح، در برابر خوردگی شیمیایی بسیار مقاوم است.

لازم به ذکر است که ورق فولادی 304 نیز دارای همین خواص است و به راحتی تمیز می شود، رنگ آمیزی آن با سهولت قابل اجرا است و جوشکاری آن نیز به سادگی امکان پذیر می باشد.

ورق دریایی 316 در برابر مواد شیمیایی اسیدی قوی، اسید هیدروکلریک، کلریدها، برمیدها، یدیدها، اسیدهای چرب، دماهای بالا و اسید سولفوریک بسیار پایدار است.

این ورق با مواد شیمیایی واکنش نمی دهد. به همین دلیل از ورق دریایی 316 برای کاربردهای دریایی و ساخت تجهیزات دریایی و کشتی سازی استفاده می شود.

مقالات صنعتی کافه محتوا را از اینجا مطالعه کنید…..

ورق دریایی

کاربرد ورق دریایی

 

انواع گریدهای ورق دریایی شامل چه مواردی است؟

یکی از گریدهای ورق دریایی، گرید تجاری LR AH36 نام دارد. این ورق بسیار مقاوم دارای توان کششی فوق العاده ای است و برای ساخت سازه های دریایی و اسکله ها از آن استفاده می شود.

نوع دیگری از ورق های دریایی با گرید LR/A شناخته می شوند. این نوع ورق فولادی نیز توان کششی بالایی دارد و تحت فرآیند نورد گرم تولید می گردد. این گرید تجاری به 4 دسته فرعی از محصولات تقسیم بندی می شود.

گریدهای دیگر ورق دریایی شامل LR AH32، LR AH40 و LR EH36 می باشند؛ این ورق ها نیز مانند سری های قبلی از توان کششی بالایی برخوردار هستند.

تمام گریدهای ورق دریایی در برابر خوردگی ناشی از شوری آب دریا یا حضور مواد شیمیایی در سکوهای نفتی مقاومت بالایی دارند.

کافه صنعت، جدیدترین های بخش صنعت و فناوری……

ثبت سفارش تولید محتوای تخصصی را از اینجا دنبال کنید….

ولید محتوای تخصصی صنعتی

ثبت سفارش تولید محتوای تخصصی صنعتی

 

خرید و فروش ورق دریایی

انواع گریدهای ورق دریایی با ضخامت و ابعاد مختلف در بازار فولاد به فروش می رسند. این ورق ها برای نصب در محیط های دریایی و اقیانوسی که سطح ورق با حجم زیادی آب در تماس است کاربرد دارد.

 قیمت ورق دریایی با توجه به وزن ورق و قیمت بازار فولاد تعیین می گردد. در حال حاضر مجموعه صنعتی مهزیار فولاد ارائه دهنده انواع ورق فولادی با کیفیت بالا و قیمت مناسب، این نوع ورق ها را برای مشتریان عزیز فراهم کرده است. برای اطلاع از قیمت ورق دریایی و نحوه سفارش محصولات می توانید با مهزیار فولاد تماس حاصل فرمایید.

هزینه تولید محتوا برای سایت صنعتی در سایت کافه محتوا…..

 

آشنایی با لوله گالوانیزه و موارد کاربردی آن

لوله گالوانیزه، نوعی لوله فولادی است که توسط یک روکش محافظ شامل عنصر روی پوشش داده شده است. پوشش روی، لوله های گالوانیزه را در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت می کند.

استفاده از این لوله ها در مصارف خانگی برای تأسیسات لوله کشی از سال 1960 رواج یافت اما تاریخ ساخت آن ها به زمان قبل از این تاریخ مربوط می شود. در حال حاضر، انواع لوله گالوانیزه هنوز هم جایگاه مناسبی در سیستم های لوله کشی انتقال آب و فاضلاب دارند.

قبل از آنکه لوله گالوانیزه به بازار معرفی شود، لوله هایی از جنس سرب در تأسیسات انتقال آب استفاده می شدند؛ این عامل به تدریج موجب میشد مقادیری از سرب به آب آشامیدنی راه پیدا کند و موجب مسمومیت و عوارض خفیف ناشی از اثرات سمی آن در مردم شود. به همین علت، لوله های گالوانیزه ابداع شدند و لوله های سرب به تدریج زوال یافتند.

 

انواع لوله گالوانیزه چه مزایایی دارند و در چه مواردی به کار می روند؟

لوله گالوانیزه دارای یک لایه عنصر روی بر روی دیواره خود است؛ این لایه گالوانیزه در واقع لوله را در برابر عوامل مخرب محیطی نظیر عوامل خوردگی، رطوبت، زنگ زدگی و سایر عناصر محافظت می کند.

با این اوصاف می توان گفت لوله های گالوانیزه لوله هایی هستند که در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی دارند. همین خصوصیت بسیار مهم باعث شده است از این لوله ها برای تأسیسات انتقال آب در مناطق مختلف استفاده شود.

اگرچه نسل جدیدی از لوله های پلیمری برای انتقال آب و فاضلاب به بازار معرفی شده اند اما استفاده از لوله گالوانیزه به این منظور هنوز هم محبوبیت خاص خود را دارد.

انتقال آب آشامیدنی در مناطق شهری، نصب در تأسیسات آبیاری گلخانه ای و مسیری برای عبور هوا در سیستم های تهویه مطبوع، مهم ترین موارد مصرف انواع لوله گالوانیزه هستند.

برای اطلاع از قیمت لوله گالوانیزه می توانید با مجموعه تخصصی مهزیار فولاد صنعت تماس حاصل فرمایید.

هفته نامه کافه محتوا را از اینجا مطالعه کنید…

خوردگی لوله گالوانیزه

خوردگی در لوله گالوانیزه

 

مهم ترین چالش های لوله گالوانیزه شامل چه مواردی است؟

اگرچه استفاده از انواع لوله گالوانیزه مزایای بسیار زیادی دارد اما این لوله ها نیز مانند سایر متریال های فولادی با چالش هایی رو به رو هستند. یکی از مسائلی که پیرامون انواع لوله گالوانیزه مطرح می شود، حوزه عملکردی محدود از نظر شرایط فشاری است.

این لوله ها برای انتقال آب در شرایط فشار معمولی طراحی شده اند؛ بنابراین چنانچه میزان نوسانات فشار سیال درون لوله از حد مجاز، فراتر رود منجر به آسیب یا حتی ترک خوردگی لوله ها می شود.

مشکل دیگری که استفاده از لوله های گالوانیزه در تأسیسات انتقال آب به ویژه در منازل ایجاد می کنند، توزیع نابرابر آب است.

افت فشار در یک مسیر معین در لوله ها، فشار سایر قسمت ها را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. بنابراین نصب این نوع لوله ها تنها در بخش های خاصی از خانه های مسکونی مجاز شمرده می شود.

مهمترین چالش و مشکلی که در استفاده از انواع لوله گالوانیزه در سیستم های انتقال آب آشامیدنی وجود دارد، تغییر رنگ طبیعی آب است.

انواع لوله های گالوانیزه به مرور زمان، مقادیر اندکی آهن به داخل آب آزاد می کنند. عنصر آهن باعث تغییر رنگ آب از حالت طبیعی به رنگ قهوه ای روشن می شود.

پدیده خوردگی داخلی در محل اتصالات، مشکل دیگری است که لوله های گالوانیزه با آن مواجه هستند. اگر در نصب انواع لوله گالوانیزه، بخصوص در محل اتصالات آن اصول لوله کشی رعایت نشود و اتصالات در محل خود محکم نشوند، به مرور زمان و با عبور جریان سیال، این مکان دچار زنگ زدگی، رسوب گرفتگی و در نهایت منجر به ترک و شکست لوله گالوانیزه می شود. این عامل باعث آسیب به تمام خطوط لوله در محل می گردد.

خرید و فروش این لوله ها در حال حاضر در فروشگاه تخصصی مهزیار فولاد صنعت انجام می گیرد. این مجموعه صنعتی افتخار دارد انواع لوله فولادی را با قیمت مناسب و کیفیت بالا به مشتریان ارائه دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خرید و سفارش لوله ها می توانید با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

ثبت سفارش تولید محتوای سایت….

 

لوله مانیسمان و موارد کاربرد آن در صنعت

لوله مانیسمان یا در اصطلاح، لوله های فولادی بدون درز (Seamless Pipe)، نوعی از لوله های صنعتی هستند که از شمش های فولادی در ابعاد و اندازه های متنوع تولید می شوند.

در فرآیند تولید لوله مانیسمان، شمش های فولادی تحت فرآیند نورد گرم در اثر حرارت بالا و کشیدگی مناسب، به لوله تبدیل می شوند؛ لوله های تولید شده این مرحله از دوام و مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند به طوری که می توان از آن ها در شرایط عملیاتی خاص مانند دما و فشار فوق العاده بالا استفاده کرد.

نقطه مقابل انواع لوله مانیسمان، لوله های فولادی درزدار یا لوله های جوشی قرار دارند. این لوله ها در فرآیند تولید تحت فرآیند جوشکاری قرار گرفته و دو لبه ورقه فلزی برای تولید لوله با قطر معین به یکدیگر جوش داده می شوند.

این نوع لوله ها هم در موارد بسیاری کاربرد دارند اما شرایط عملیاتی آن ها در مقایسه با لوله مانیسمان، محدودتر است. در ادامه این مطلب در مورد انواع لوله های فولادی بدون درز بیشتر صحبت خواهیم کرد.

لوله مانیسمان

لوله مانیسمان

 

انواع لوله مانیسمان در چه مواردی کاربرد دارند؟

تنوع موارد کاربردی انواع لوله مانیسمان بسیار زیاد است. از این لوله ها در تمام صنایعی که به نوعی با حمل و نقل انواع سیالات سروکار دارند استفاده می شود.

** صنایع نفت، گاز، و پتروشیمی، صنایع حمل و نقل دریایی، داروسازی، صنعت هسته ای، صنایع تولید بویلرها و مبدل های حرارتی، پروژه های مهندسی و عمرانی و سیستم های گازرسانی، مهم ترین موارد کاربردی انواع لوله های فولادی بدون درز هستند.

برای درک بهتری از کاربردهای این لوله ها، این کاربردها را به صورت جزئی تر در این قسمت فهرست کرده ایم:

  • تولید لوله های انواع مبدل های حرارتی با استفاده از لوله مانیسمان
  • تولید لوله های دستگاه های بویلر در صنایع
  • تولید لوله های انتقال دهنده آبی و سیالات شیمیایی
  • تولید لوله مانیسمان برای انتقال آب شور
  • لوله های انتقال سیالات در دمای پایین
  • تولید لوله مانیسمان برای انتقالات سیالات در فشار معمولی
  • تولید لوله مانیسمان برای انتقالات سیالات در فشار بالا
  • لوله مانیسمان برای تولید خودرو
  • لوله مانیسمان برای انتقال مواد معدنی در فرآیندهای استخراج معادن

و ….

مقالات کافه محتوا را از اینجا دریافت کنید…

 رپورتاژ آگهی

 

ویژگی ها و مزایای انواع لوله مانیسمان چیست؟

انواع لوله مانیسمان دارای قطر داخلی و طول متفاوت هستند. بنابر شرایط عملیاتی که قرار است از لوله ها استفاده شود، هر دسته از آن ها دارای یک مشخصات فنی هستند.

مشخصات فنی لوله مانیسمان (لوله های فولادی بدون درز) بر حسب فشار و قطر آن ها تعیین می شود. مهم ترین مزیت این لوله ها قابلیت کار در شرایط فشار بالا است.

این عامل موجب می شود در طراحی لوله های مبدل های حرارتی که فشار داخلی آن ها به بیش از 30 بار می رسد، بسیار ایده آل باشند.

مزیت دیگر انواع لوله مانیسمان، طرح و ظاهر یکنواخت آن ها است. عدم وجود درز روی دیواره این لوله ها امکان هرگونه نقش یا عیب را از بین می برد.

این لوله ها درزهای جوشکاری ندارند که احیاناً دچار ترک خوردگی یا شکست از ناحیه اتصال شوند. به همین دلیل، دوام و مقاومت لوله های فولادی بدون درز بسیار بالا است.

دیواره لوله مانیسمان به گونه ای طراحی می شود که می تواند به خوبی در برابر فشار مکانیکی از محیط بیرون مقاوم باشد.

این طراحی منحصر به فرد به تنظیم استاندارد شرایط دمایی در طول فرآیند تولید باز می گردد. در هر صورت، انواع لوله مانیسمان، بهترین انتخاب برای تأسیسات انتقال سیالات هستند.

برای دریافت قیمت این لوله ها و خرید آن ها می توانید با مجموعه تخصصی مهزیار فولاد تماس حاصل فرمایید.

**این محتوا دارای حق نشر است…

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *